Det er en fin linje mellom sko som kan omsåles, og sko som ikke kan.
Hvis du velger å resåle skoene dine før enn senere, kan du spare penger og tid.

Først må vi forstå litt om hvordan en klatresko er satt sammen...

Klatreskoens Anatomi

Gummien på bunnen av skoen din kalles sålen - dette er den delen av skoen som i hovedsak er i kontakt med berget. Sålens levetid avhenger av noen få ting: hvilken bergart du klatrer på, hvor ofte du klatrer, tykkelsen på sålen og hvilken type gummi du bruker. Tåhetten er den tynne gummien som vikler seg rundt tåen og beskytter overdelen mot overdreven slitasje. Sålen er limt til tåhetten og undersiden av overdelen.

Klatreskoresåling

Hvis du merker at sålen din er slitt, slik at du nå klatrer på tåhetten, må du slutte å klatre på disse skoene umiddelbart og sende dem til oss for en Resåling dette er det billigste reparasjonsalternativet vi tilbyr.

Tupp

Hvis du ikke har sluttet å klatre på dine slitte sko snart nok, vil du slite tåhetten og muligens lage et lite hull. Slutt å klatre på disse skoene umiddelbart og send dem til oss for en Resåling + tupp. Dette er litt dyrere, men vi kan fortsatt redde skoene dine!

Er skoene mine helt ødelagt?

Hvis du har et veldig stort hull hele veien gjennom skoen din, er dessverre skoene dine sannsynligvis for slitte til å resåle :'(

Er du usikker, send oss ​​gjerne et bilde på Facebook eller mail så tar vi en titt!