Gi klatreskoene dine
et nytt liv.

climbingshoeicon
0
klatresko reparert
0
kilo med skoavfall unngått
0
tær reddet fra smerten av nye sko

Pris

Halvsåle reparasjon

600kr

per par

Halvsåle + tupp reparasjon

800kr

per par

Få 10% rabatt på 5+ par!

Standard

+ 0kr

Split Sole

+ 50kr

Edgeless

+ 100kr

Vi resåler også

Anmarsjsko

fra 800kr

Fjellsko

fra 800kr

Hva enn du vil!

Ta kontakt for pris

Postsendinger har en returkostnad på 89kr for 1 par, og litt mer for større bestillinger.

Hva er klatreskoresåling?


Det er en fin linje mellom sko som kan omsåles, og sko som ikke kan. Hvis du velger å resåle skoene dine før enn senere, kan du spare penger og tid.

Finn ut hvordan klatreskoresåling fungerer, hvilken reparasjonstype skoene dine kan trenge og hvilken gummi som passer best til din klatrestil!

En guide til resåling

Gratis frakt med våre dropboxer! 


Du kan spare penger og problemer ved å bruke en av våre praktiske kasser. De er stort sett gratis å bruke, og vi mottar og returnerer esker minst en gang hver 2. uke!

Finn en dropbox

Gratis frakt med våre dropboxer! 


Du kan spare penger og problemer ved å bruke en av våre praktiske kasser. De er stort sett gratis å bruke, og vi mottar og returnerer esker minst en gang hver 2. uke!

Finn en dropbox

Bestill Resåling

1

Bestill resåling

Bestill resåling din nedenfor. Trenger du hjelp til hvilken reparasjon skoene dine trenger, sjekk ut vår guide eller send oss ​​et bilde på Facebook.
2

Send sko

Legg skoene dine i en av våre dropboxer eller sende dem til verkstedet vårt. Husk å oppgi navn og ordrenummer! Sjekk ut vår guide for mer informasjon.
3

Hent sko

Du vil motta en e-post når skoene dine er ferdige og levert/postet tilbake til deg avhengig av valg av henting.

Starte bestillingen din

Velg en type

Kundegaranti

Klatreskogummi

 

Typen gummi du har i sålen din er helt avgjørende for ytelsen. Derfor omsåler vi bare med den beste klatreskogummien penger kan kjøpe. Når du får skoene dine tilbake fra oss, vil de fungere som nye, men med en ekstra fordel; at de allerede er formet til foten din.

Vi bruker en rekke forskjellige gummityper fra Vibram, Davos, Evolv og Unparallel. Klikk nedenfor for å finne ut mer.

Les mer

Vårt miljøløfte


Vi bryr oss om natur og miljø. Menneskelig aktivitet og forbruk har en stadig økende negativ påvirkning på planeten vår. Ved å ta mer ansvarlige og miljøbevisste valg, kan vi redusere mengden avfall vi produserer. Årlig kastes det hele 20 000 par klatresko bare i Norge - resåling bidrar til å redusere mengden avfall.

Les mer

Om oss

 

Vi er Norges eneste dedikerte tjeneste for resåling av klatresko.

Norsk granitt er så bra som det blir, men dessverre ødelegger fin stein raskt gummi. Derfor skapte vi Arctic Soles - for å holde gode klatreesko fra en tidlig grav, unngå unødvendig sløsing samt plagene ved å gå inn et nytt par sko.

Vi ble etablert i 2020 og er utstyrt for å betjene hele Norge gjennom både postbestillinger og vårt lokale drop-box-system. Vi vil resåle klatreskoene dine med den beste gummien på markedet, slik at skoene dine yter sitt beste, og vi bruker spesiallagde skomakerlester for å bevare skoens form og stil, slik at de fortsatt passer deg som hånd i hanske - og alt for mye mindre enn kostnaden for et nytt par sko - det er en solid vinn-vinn i vår bok.

Verkstedet vårt ligger i hjertet av Lofoten, omgitt av noe av Norges beste fjellklatring. Kom gjerne innom for å si hei hvis du er i området. Du kan også kontakte oss når som helst, så svarer vi gjerne på spørsmålene dine eller gir deg en lokal klatrebeta.

 

God klatring!

 

Joe & Ben

Spar penger, bruk en dropbox!

Send skoene dine gratis ved å bruke våre dropboxer i Oslo, Bergen, Stavanger, Molde, Kristiansand og Valdres!